Het thema van het programma wijzigen

Het thema van het programma kan niet in alle regio's worden gewijzigd.

Het thema van het programma wijzigen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Selecteer het gedeelte Interface-instellingen.
  4. Kies in het blok Thema een van de volgende opties:
    • Identiek aan besturingssysteem. Het huidige thema van het besturingssysteem wordt gebruikt.
    • Licht. Het lichte thema voor het programma wordt gebruikt.
    • Donker. Het donkere thema voor het programma wordt gebruikt.
    • Gebruik een aangepast thema als u een aangepast ontwerpthema wil gebruiken. Klik op Selecteren en voer het pad in naar het ZIP-archief of de map met de bestanden met het aangepaste ontwerpthema.

Het thema wordt toegepast nadat het programma opnieuw is opgestart.